Thursday, 30 November 2017

Lazada Online Revolution Blogger Contest

Assalamualaikum semua. Hai korang, yaya yuki kembali lagi dengan "Lazada Online Revolution Blogger Contest". Contest ini telah pun bermula dari 1 November, tapi tapi hari ni detik ni baru yaya ada masa nak masuk contest ni, harap-harap adalah luck yaya dan anda untuk menang dalam contest ini hehehe. Ok lets go...


1. Do you remember the first product you ever purchased online? What was it and how your experience?

Ya sure im still remember. Produk pertama yang yaya cuba beli di Lazada adalah JAM. Jam tu pulak dapat 1 hari lepas order, dan apa yang dalam gambar sebiji apa yang yaya dapat, so apa lagi, semakin excited terus menerus shopping di Lazada sehingga hari ini. Bermula dengan jam tangan, lepas tu yaya beli handfon, barang-barang nak masuk universiti pun, semua sekali pulun beli dkt Lazada, huhu.

2. Which types of product would you prefer buying online.

Pada yaya ada banyak produk antaranya Beg, Jam, Barangan Perkakas Bilik seperti rak buku, barang elektronik seperti handfon. Sebab bagi yaya yuki sendiri harga untuk barang tersebut yang ditawarkan  oleh Lazada jauh lebih murah berbanding yang ditawarkan di kedai.

3. What to you love online Shopping.

semestinya.. 

1) Tidak perlu berebut parking.
2) Jimat minyak
3) Jimat masa dan tenaga yang diperlukan untuk berjalan.
4) Harga jauh lebih murah.
5) Cara pembayaran dibuat lebih mudah.

4. Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution Sales?



ok done.

Lazada Online Revolution masih belangsung sehingga 14/12/2017 ini, jangan lepas kan peluang anda untuk shopping sebanyak yang mugkin okay, mai klik sini terus untuk shopping.

Senarai hadiah yang ditawarkan oleh Lazada:

1. Less than 200 Participants (25 winners)
 1st Prize: 1 x RM300 voucher
 2nd Prize: 9 x RM150 vouchers
 3rd Prize: 15 x RM100 vouchers

2. More than 200 Participants (50 winners)
 1st Prize: 1 x RM500 voucher
 2nd Prize: 15 x RM150 vouchers
 3rd Prize: 34 x RM100 vouchers

3. More than 350 Participants (80 winners) 
 1st Prize: 1 x RM750 voucher
 2nd Prize: 35 x RM150 vouchers
 3rd Prize: 44 x RM100 vouchers

4. More than 500 Participants (111 winners) 
 1st Prize: 1 x RM1,000 voucher
 2nd Prize: 50 x RM150 vouchers
 3rd Prize: 60 x RM100 vouchers

Semakin ramai bloggers yang join semakin ramai pemenang yang dicari, jadi peluang untuk anda menang tinggi lah kan???, so apa lagi jommm korang join ramai-ramai meriahkan contest ini.

semoga ada rezeki saya dan anda dalam contest ini, amin hehe

Love,
Yaya Yuki

2 comments:

sila tinggalkan komen anda :D