Sunday, 11 November 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest

Image result for Lazada Group

Hi Blogger semua? dah join ke belum? kalau belum haaa cepat-cepat join. Yaya harap yaya tidak terlambat untuk contest ni. Baru jumpa masa free nak join hihiks.

11.11 Shopping Festival  
(https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1 will take place on 11 November 2018 on Lazada Malaysia.

Antara barang atau "wishlist" yaya yang telah selamat duduk dalam cart sebentar tadi ialah...

1. Luggage Rose Gold only RM79!

Yeah yang ni dah lama yaya usha survey alang-alang dapat harga ni sempena 11.11 ni memang grab laju-laju terus. Haa confirm lebih bersemangat nak travel atau pergi fieldwork dengan my favorite Rose Gold Luggage.


2.  Dr Alstone Mattress 10 inch only RM234.80!!

Lebih lena lah yaya tidur lepas ni hihiks. Yaya jenis suka tilam tebal-tebal yang boleh support backbone dengan baik. 10 inci dengan harga ini sangat lah berbaloi untuk dimiliki sekarang!.


3. UD Naked Cherry Beauty Box

Last but not least, tak lain tak bukan beauty box. Sebagai peminat setia UD adalah wajib untuk dapatkan palet terbaru dari UD iaitu Naked Cherry. Okies tak sabar nak makeup-makeup pakai palet ni.



11.11 Shopping Festival 
(https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1 will take place on 11 November 2018 on Lazada Malaysia.


Sebagai seorang yang menggilai shopping di hujung jari yaya sangat faham kepentingan sale-sale letupzz seperti ini kepada golongan seperti kita. hihiks. Ok jangan lambat-lambat lagi jomm serbu lazada sekarang dan grab apa sahaja yang dihajati dan terbuku di hati selama ni. hehe. apa-apa pun yaya ucapkan happy shopping day!!! kepada semua and good luck kepada blogger yang mengambil bahagian di dalam contest ini. 



love,

Yaya Yuki

2 comments:

sila tinggalkan komen anda :D