Saturday, 30 September 2017

Review : Face Relaxing Treatment by Fellera Beauty Scrub Terbest


Assalamualaikum semua, hari-hari minggu macam ni kalau nak buat facial sendiri kat rumah boleh dapatkan Scrub Power Face Relaxing Treatment dari Fellera Beauty ni. Dengan campuran ekstrak beras, barli dan kacang soya mampu memberikan kulit manfaat seperti ini:

Membersih kulit secara mendalam 
Membuang segala kekotoran pada kulit 
Menghilangkan bintik2 pada wajah 
menghindar kulit dari jerawat
Memberi kesan GEBU berganda 
Mencerahkan secara alami
Kulit TAK KUSAM
Melicinkan kulit 2 kali ganda 
Memberi treatment pada wajah waktu pembersihan wajah 
Kulit lebih sihat dan berkilau 
Blackhead & Whitehead hilang! 
Membantu kulit kekal muda jelita.
Kulit putih kemerahan 

Scrub ini sesuai dipakai oleh remaja kerana dapat mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu dan ianya juga sesuai untuk semua peringkat umur. Scrub Face Relaxing Treatment by Fellera Beauty boleh dapatkan dengan harga RM32 Sahaja


Macam mana nak dapatkan scrub ni? haa di sini yaya sertakan butiran untuk awak semua ye

Whatsapp / call : 018-206 4576
💖 KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE WITH FELLERA BEAUTY💖

Love,
Yaya Yuki

Saturday, 9 September 2017

Cara Minta Offer Letter dan Soalan-Soalan Basic Interview

Assalamualaikum semua, apa khabar? yaya sihat alhamdulilah, 3 bulan bercuti dari publish post dkt blog, yaya comeback semula posting ilmu-ilmu yang bermanfaat untuk pembaca blog yaya yuki. Okay hari ni yaya nak share thread yang ditulis oleh saudara Tengku solihin dan Job Malaysia berkaitan cara nak minta offer letter dan beberapa soalan basic interview. Haa bulan 10 ni pun adalah bulan graduation untuk mahasiswa yang bakal menempuh alam pekerjaan kan, so yes ini lah tempat yang betul untuk anda membaca tips.