Sunday, 14 May 2017

Annual Dinner Makeup of Inspiration

Assalamualaikum hai semua, malam tadi yaya ada Aminuddin Baki Annual Dinner of Inspiration bertempat di Dewan Canselor Tunku Abdul Razak, UKM, Bangi. Dengan bertema "Magical Night" yaya pun berdress up ala-ala pwincess sikit, tapi tak jadi pun macam cik pwincess sangat cuma acah je hahaha. So untuk makeup yaya malam tadi adalah "Baby Doll Look".
Semestinya 

No Contact Lens
No Fake Eyelash

just simple-simple sahaja gais. So otai-otai mohon laa komen sesuai ke look macam ni untuk majlis-majlis makan malam. hehe. Btw, kan gais yaya nampak pelik tak bermakeup macam ni? sebab sometime orang yang xpernah makeup ni bila makeup muka nampak pelik kan. haha takut laa jugak makeup sekali nampak macam pondan pulak dah haha.




pendek sahaja entry kali ni untuk share gambar yaya je. Thanks for reading. Stay tuned untuk next entry :)

Love,
Yaya Yuki

2 comments:

  1. Sesuai je makeup tu. Nanti boleh improve lagi =)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D