Sunday, 19 March 2017

Selamat Pengantin Baru Fatin dan Mahdi

Assalamualaikum hai semua apa habaq? lama menghilang yaya ni, kekerapan posting di blog dah semakin hari, minggu dan bulan dah semakin kurang. Tapi tapi, walaupun kurang yaya selalu jek bukak blog yaya ni baca komen komen, dan blogwalking, cuma dah lama tak join Giveaway, apa Giveaway terbaru gais? mohon share hihi. 

Haa, post kali ni nak cite pasal kawan sebaya kawan dari kecik dah kahwin!!. Alhamdulilah dan tahniah buat Fatin dan Mahdi. Selamat pengantin baru, Semoga perkahwinan yang dibina sentiasa berada dalam lindungan dan barakahNya. Fatin dan Mahdi bawakan tema pengakap untuk tema perkahwinan dia orang ni. Rare dan cantik sangat. Hiasan pelamin pula di buaian yang dihias dengan bunga-bungaan. Cantik-cantik. Meh tengok gambar.

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: 1 person, close-upImage may contain: 2 people, people smiling, close-up

haa, musim-musim kawan sedara mara kawin ni mesti semua pening nak bagi hadiah apa kan? tadi scroll-scroll FB terjumpa la posting idea hadiah menarik untuk dihadiahkan kepada pengantin baru. 

No automatic alt text available.

Lesung batu supaya isteri mudah nak buat kan suami sambal belacan nanti.

Image may contain: text

Tong gas untuk memastikan dapur berasap opsss huhu.

Image may contain: text

Jam Lonceng mungkin untuk bangun di awal pagi menyediakan sarapan pagi huhu.

No automatic alt text available.

haa yang keempat ni pula memang simbolik supaya cepat dapat cahaya mata hihi.

Image may contain: food and text

Untuk belajar masak resipi baru hahaha.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Buku ilmiah ni pun okay la, tapi yaya tak pasti lagi apa isinya. hihi.

Sampai di sini sahaja perkongsian untuk posting kali ni. Harap senarai hadiah yang yaya share ni bermanfaat untuk korang, hehehe. Selamat malam.

Love,
Yaya Yuki

3 comments:

  1. Tgh fkir. Camne nak bawak tong gas tu pegi majlis org kawin. Dari jauh org dah nmpk mcm nak tuka tong gas dlm umah. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah kan tapi yaya terfikir tong gas tu balut comel-comel letak reben semua mesti nice hehe

      Delete
  2. Rare gak hadiah dia.hmm mgkin boleh dipikirkan

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D