Monday, 27 March 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Image result for cute twin baby
Kredit : google 

Assalamualaikum hai semua. Yaya belum jadi "mama" lagi. InsyaaAllah lagi 5 6 tahun dari sekarang kalau ada rezeki dalam perkahwinankan. Tapi tak mengapa, untuk contest Lazada Malaysia Big Baby Fair ini yaya akan cerita serba sedikit apa brand terbaik dari Lazada yang yaya inginkan untuk my "future baby". Sebab entry ni nak cerita mengenai Baby Fair, so gambar hiasan kat atas tu adalah gambar baby. hihi.

1. Jenama lampin baby kegemaran yaya?
Untuk my future baby, yaya akan pilih jenama Huggies untuk lampin pakai buang. Pada pendapat yaya, dari hasil pembacaan Huggies antara jenama yang baik di antara kebanyakkan jenama lampin lain kerana permukaan Huggies lebih lembut dan akan memberikan keselesaan kepada bayi serta ianya hadir dengan harga yang berpatutan dan ekonomi.

2. Susu formula pilihan yaya?
Snow Neo Kid-Plus Milk Formula kerana jenama ini merupakan the best formula yang melengkapi segala keperluan nutrisi untuk keperluan dan tumbesaran bayi.

3. Satu produk dari Lazada Malaysia, yang yaya ingin dapat kan untuk future kids?


Lazada Big Baby Fair bermula dari 27 March 2017 sehingga 2 April 2017  dengan diskaun khas untuk anda sehingga 85%! menarik kan???
click sekarang LAZADA BIG BABY FAIR.

untuk contest ini, tidak semestinya anda perlu jadi "Mommy Blogger" untuk sertai. Any blogger is welcome to take a part. Good luck semua.

Love,
Yaya Yuki

9 comments:

  1. wahhhh...tung ler dah ada "my future baby"

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh?? hihi patutnyaaa kena ada "future husband dulu kan hehehe"
      tak ada laa Anum yaya tak kahwin pun lagi hehehe.
      Future baby insyaaAllah kalau ada rezeki berkahwin nanti hehe

      Delete
  2. tahniah..(^_^) Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D