Sunday, 1 January 2017

page 1 of 365

Bismillah, Assalamualaikum and very good morning. Entry pertama untuk 1 Januari 2017. Biasala kan tiba tahun baru, akan ada azam baru hihi. Jadi, if you mind to sharing apa azam korang untuk tahun 2017 komen di bawah ni ye :). By the way, gais Yaya Yuki is turn 21. Omgg kejap nya rasa angka 2 ni berjalan. Jadi, semakin meningkat umur ni apa azam yaya untuk tahun ni. 

- Fokus pada study 200% untuk grad pada masanya. 
- Rajin untuk tulis blog ni. Rajin hapdate
- Nak siapkan novel pertama
- Tak nak dah tidur lepas subuh.
- Nak buat jadual untuk pengurusan masa yang lebih efektif
- Wajibkan solat dhuha kepada diri sendiri.
- Perbaiki diri

Sedikit coretan azam 2017. InsyaAllah moga tertunai dengan izinNYA.  Kenapa yaya tak ada mention soal jodoh dalam azam 2017 ni huhu. Yaya serahkan soal ni pada Allah s.w.t, hanya Allah yang tahu apa yang terbaik untuk hidup kita. Kalau dah tertulis ada rezeki untuk itu pada tahun ni, adalah huhu. Walau apapun azam kita sentiasalah berpegang kepada ayat ini.

Image may contain: text

Image may contain: text

Image may contain: text

Image may contain: text


Sedikit kenangan 2016


Hari pertama tiba di UKM (feeling excited)


semasa pengumuman pilihanraya kampus


malam penutup minggu mesra mahasiswa



semasa minggu mesra mahasiswa




last class untuk sem 1
 



perang DECTAR semasa minggu mesra mahasiswa




 Last day kerja huhu



Hadir sebagai pemerhati wakil Srikandi Kebangsaan untuk parlimen mahasiswa



Hadir ke program pendidikan pengundi di AKEPT, Negeri Sembilan


 

Program bersama anak-anak yatim dari Sg. Banting Selangor.


hari last pergi makan sesama dengan housemate. huhu okay ni jelaa sedikit cerita untuk diabadikan di dinding blog ni. 
Terima kasih kerana sudi membaca

Love,
Yaya Yuki

No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda :D