Thursday, 29 September 2016

Untukmu, Insan Yang Bergelar WANITA. #WajibBaca

Assalamualaikum hai semua. Posting kali ni memang dikhaskan untuk wanita tetapi boleh jek encik-encik diluar sana yang dah berkahwin bolehlah baca dan belikan untuk wifey TERSAYANG anda ihiks. So hari ni yaya nak share tentang TUALA WANITA. Korang mesti be like "what? tuala wanita? ishh Yaya Yuki ni dah laa jarang hapdate tetiba dia story pasal tuala wanita pulak dah". Hihi Actually yaya baru nampak benda ni tau, so yaya rasa benda ni wajib di share dengan semua wanita-wanita di luar sana sebab banyak manfaat yang kita akan dapat. Jadi, benda baik haruslah dikongsi bersama ye dak?. hee. 

Biasanya wanita akan monopos dalam umur lingkungan awal 50 an atau 45 right? lebih kurang laa kan dalam lingkungan umur gini. So, korang rasa sepanjang usia ni setiap kali kita period nak kena beli tuala wanita?? Pernah tak rasa macam membazir nya laa, pakai kain jek laa lagi elok and tiada bahan-bahan yang boleh membahayakan zon V kita. Korang pun tahu kan Zon V bahagian wanita yang sangat sensitif. Macam-macam kuman mudah masuk dekat Zon V. Dan of coz laa sebagai wanita kita kena jaga Zon V kita sebaiknya kerana dari sinilah lahirnya zuriat penyambung keturunan kita.

so hari ni yaya nak share, "maaf mukadimahnya terlebar pulak, al maklumlaa dah lama tak bebel dkt belogsss"  

PAD KAIN by SWEETnCOZY


Pad Kain Lebih ekonomi kerana ia boleh diguna pakai sehingga 5 TAHUN atau lebih dengan penjagaan yang betul.
dan ianya sangat mudah untuk disimpan.

So, bestkan ? dah laaa mudah, best, selamat pulak tu. Jika anda berminat sila hubungi atau whatsapp ke 017 333 0966 atau anda juga boleh terus ke FB PAGE SWEETnCOZY di pautan https://www.facebook.com/SweetnCozy.Padkain

Sharing is Caring. Have a nice day and take care everyone. Keep in touch with Yaya Yuki.

Love,
Yaya Yuki

2 comments:

  1. wow pad ni memang mesra pengguna. thank you yaya sebab share pasal pad ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan2 :) ure welcome.
      tq sudi baca post yaya :)

      Delete

sila tinggalkan komen anda :D