Thursday, 29 September 2016

Untukmu, Insan Yang Bergelar WANITA. #WajibBaca

Assalamualaikum hai semua. Posting kali ni memang dikhaskan untuk wanita tetapi boleh jek encik-encik diluar sana yang dah berkahwin bolehlah baca dan belikan untuk wifey TERSAYANG anda ihiks. So hari ni yaya nak share tentang TUALA WANITA. Korang mesti be like "what? tuala wanita? ishh Yaya Yuki ni dah laa jarang hapdate tetiba dia story pasal tuala wanita pulak dah". Hihi Actually yaya baru nampak benda ni tau, so yaya rasa benda ni wajib di share dengan semua wanita-wanita di luar sana sebab banyak manfaat yang kita akan dapat. Jadi, benda baik haruslah dikongsi bersama ye dak?. hee. 

Biasanya wanita akan monopos dalam umur lingkungan awal 50 an atau 45 right? lebih kurang laa kan dalam lingkungan umur gini. So, korang rasa sepanjang usia ni setiap kali kita period nak kena beli tuala wanita?? Pernah tak rasa macam membazir nya laa, pakai kain jek laa lagi elok and tiada bahan-bahan yang boleh membahayakan zon V kita. Korang pun tahu kan Zon V bahagian wanita yang sangat sensitif. Macam-macam kuman mudah masuk dekat Zon V. Dan of coz laa sebagai wanita kita kena jaga Zon V kita sebaiknya kerana dari sinilah lahirnya zuriat penyambung keturunan kita.

so hari ni yaya nak share, "maaf mukadimahnya terlebar pulak, al maklumlaa dah lama tak bebel dkt belogsss"  

PAD KAIN by SWEETnCOZY


Pad Kain Lebih ekonomi kerana ia boleh diguna pakai sehingga 5 TAHUN atau lebih dengan penjagaan yang betul.
dan ianya sangat mudah untuk disimpan.

So, bestkan ? dah laaa mudah, best, selamat pulak tu. Jika anda berminat sila hubungi atau whatsapp ke 017 333 0966 atau anda juga boleh terus ke FB PAGE SWEETnCOZY di pautan https://www.facebook.com/SweetnCozy.Padkain

Sharing is Caring. Have a nice day and take care everyone. Keep in touch with Yaya Yuki.

Love,
Yaya Yuki

Saturday, 17 September 2016

Siapa Minat nak memiliki APPLIKASI sendiri? #MestiBaca

Assalamualaikum hai semua. Dah lama ek Yaya Yuki ni menyepi tetiba jek muncul huhu. Maaf ye semua yaya agak sibuk dengan pengurusan jadual masa dan sebagainya. So kemunculan yaya pada hari ni nak share something value dengan korang macam mana nak buat aplikasi sendiri ni? Gempak kot kalau ada aplikasi sendiri?? selain gempak of coz boleh jadi sumber pendapatan boleh convert jadi bisnes terus wei. so apa lagi? jom laaa cuba buat aplikasi sendiri. Belum cuba belum tahu kan hehe.


Anda berminat? segera hubungi pakarnya di sini.

Belum cuba? belum tahu kan? jom cuba dan uji kreativiti anda. Mencipta aplikasi yang selaras dengan keperluan zaman kini. All the best.

Much love,
Yaya Yuki