Thursday, 28 July 2016

Khusus Buat Pencinta Kucing #MestiBaca


Assalamualaikum, Hai peminat kucing semua, memperkenalkan supplement terbaik untuk kucing anda iaitu GROWTH BOOSTER. Ingat tuan kucing je ke yang ada supplement untuk cun ? hehe meow pun ada hokay!. hiks hiks. Growth Booster merupakan supplement dalam bentuk tablet yang membantu lebatkan bulu kucing anda, melindungi bulu dan kulit kucing daripada dijangkit oleh fungus. Selain itu, ia juga membantu kucing untuk tumbesaran dan menambah selera makan kucing anda. Secara tak langsung, kucing anda boleh jadi gebu gebas gitu hehe. Sedap buat bantal peluk dan sihat.

Normal Price RM85

Promotion price (Jom rebut, sementara masih available lagi)

1 botol = RM60 (jimat rm25)

2 botol = RM100 (jimat rm70)

harga dah include postage ye, dan 1 botol boleh guna selama 4 bulan untuk seekor kucing ye.
Testimoni :

Untuk testimoni lagi jomm ke

FB PAGE : The Kucings
https://www.facebook.com/thekucings/

Instagram : the_kucings 

Hubungi atau Whatsapp 018-2271954 (EN. NIZAM)untuk pembelian 

Jom gebukan kucing ada macam kucing yang atuk ni peluk ni geram nyaaa yaya hehe dengan supplement Growth Booster.

Gebu sangat geram yaya yuki >_< hehe. Jangan lupa wasap cepat-cepat ye sementara masih ada harga promosi.
Thanks you.
Best Regards,
Yaya Yuki

REVIEW | EVENT | ADVERTORIAL
aleiyamustaffa@yahoo.com

2 comments:

  1. lucu sekali kucingnya... pasti mahalharganya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sekarang tengah ada harga promosi sis boleh wasap dengan owner nizam tu :)

      Delete

sila tinggalkan komen anda :D