Tuesday, 14 June 2016

Lebih Baik Tiada, Daripada Pakai Yang FAKE!

Assalamualaikum semua. Yaya nak share maklumat yang dapat dari Instagram dikongsikan oleh saudari by_Myna. Jom baca. Bahaya pakai barangan Fake ni. Termasuklah supplement skincare, make up. Please be careful. Lebih baik tiada, daripada pakai yang FAKE!. Ini bukan sebab keserasian seseorang terhadap sesuatu produk. Tapi kadang-kadang benda yang fake ni kita taktahu apa bahan-bahan yang digunakan.



Sharing is Caring.
Love,
Yaya Yuki

4 comments:

  1. uish seram aih tengok. Kite memang tak berani pakai makeup bagai ni, lipstik pun tak pakai, lipbalm pun dari mekah punya. Bukan sebab takut ke apa, tapi sebab janggal, memang tak reti haha. Moga dijauhkan dari perkara sebegini.

    ReplyDelete
  2. sekarang banyak sangat produk fake yang membahayakan consumer. better get the original one even it is costly but giving best safety for consumer =)

    ReplyDelete
  3. bahayanya..kesian dekat kulit..memang betullah..baik xde dari pakai yang fake.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D