Sunday, 8 May 2016

Shopping Buku Lagi! Hooray!

Assalamualaikum hai semua :). Rasanya dah nak lebih 6 bulan aku tak shopping buku and finally dapat juga shopping tambah koleksi buku baru di Yuki Mini's Library".

Antara buku-buku yang dibeli ialah
InsyaaAllah lepas habis baca setiap 1 buku aku tulis review, rasa-rasa buku pertama yang nak dibaca ialah SEBELUM AKU BERNIKAH, MEMELUK SEMPURNA oleh saudara Hilal Asyraf. 
hehe. Buku bab-bab nikah ni kemain laju jek aku ni nak membacanya. 
Take cara gais..

Thanks for reading,
Yaya Yuki 

2 comments:

  1. selamat membaca yaya! kita dah habis shopping buku...misi khatamkan buku pulak sekarang.. :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D