Tuesday, 3 May 2016

Menangi Hadiah Buku Bernilai RM250

Assalamualaikum hai semua. Siapa Ulat Buku dekat sini? haaa yaya nak ajak ni sertai pertandingan yang dianjurkan oleh  Malaysia Writers Festival. Dengan hanya menjawab soalan mudah anda berpeluang memenangi baucer buku bernilai rm250.
Yaya dok scroll facebook terjumpa iklan ni yang disharekan oleh rakan yaya tu yang teruihh laju je tangan ni nak masuk pertandingan ni. Kot laa menang boleh laaaa shopping buku yeayyy! Jom cepat-cepat join. Giveaway akan tamat pada 4 Mei 2016 jam 10 malam. Esok kan?? haaa jom  kita cuba cuba nasib kot laaa ada rezeki boleh penuhkan mini library kat rumah tuh. ihiks. Good luck semua. Yaya sertakan link penyertaan sekali.
Lepas join share dengan kawan-kawan ye. Lagi banyak share lagi tinggi peluang untuk menang.
Love,
Yaya Yuki

4 comments:

sila tinggalkan komen anda :D