Tuesday, 26 April 2016

Order dari ZALORA dah sampai. #5Bintang #Review

Assalamualaikum hai semua, selamat pagi. Haa, hari ni yaya nak story mory order dari ZALORA dah sampai wuu bestnyaaa tak sabar nak try. Yaya beli Kimono Wrap Calacara dari Zalora. Material okay pakai rasa sejuk jek. Ianya juga kelihatan stylish dan elegent gituw hehehe.

Rasanya 2 hari jek dah sampai barang depan rumah, dengan packaging yang kemas dan safety. Zalora siap sediakan resit poslaju andai kita nak return kan barang semula. Andai kata kita nak return senang jek, isi resit poslaju, kemudian pos kan barang tersebut. Dalam masa 2 hari selepas barang itu sampai ke Zalora, duit anda akan dikreditkan semula ke dalam account Zalora anda. Haa mudah kan?

Seronok shopping di Zalora. Barang berkualiti tinggi, servis laju dan urusan pemulangan semula mudah dilakukan.




Ini lah kimono wrap cardingan labuh rasanya ia sesuai untuk 165 cm ke bawah ada 3 warna hitam, beige dan merah. Yaya pilih merah, sebab yaya seorang yang garang. (ehh garang laa sangat kan) hehehek.

sampai sini dulu. Btw, Thanks for reading.

Love.
Yaya Yuki

1 comment:

sila tinggalkan komen anda :D