Sunday, 17 April 2016

Murtabak Cheese Terbaik di Johor Mesti Cuba!

Assalamualaikum hai semua :) malam ni yaya nak buat korang terliurr boleh dak?? hehe. Nak share satu tempat memang terbaik untuk penggemar Murtabak Chesseee serious power. Takkan menyesal makan dan confirm korang akan repeat lagi.
MAJID MURTABAK CHEESE
Area : LARKIN, JOHOR
highly recommendend by me.

*fefeling tengah tarik pizzaaa pulok hihiks*

*maaf jika gambar kurang profeesional*
hehehe.

* yaya yang tudung kuning tu. huhu. Kenapa pipi kembung hari-hari dok makan murtabak cheese jek kan, mana pipi tak kembung* hihiks

Macam yaya order ni size biasa RM15. Paling besar hanya RM 20 size jumbo. Jimat, Berpatutan paling penting sedap :). Cheese yang digunakan juga adalah cheese yang berkualiti tinggi iaitu mozarella dan cheddar. 

Selamat mencuba.

Love,
Yaya Yuki

No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda :D