Saturday, 5 March 2016

Lama Membawa Diri Akhirnyaaa Yaya Yuki KEMBALI.

Assalamualaikum semua sahabat-sahabat blogger yang sangat dirindui, huhh rindu gila yaya nak menaip dekat empire yaya ni huhuhu..mesti ada yang tertanya tanya mana si yaya ni pergi ek? selalu rajin jek dia blogwalking atau membebel dekat belog pink dia ni ahaaaa... sorry semua. mesti banyak gila giveaway yang yaya dah terlepas. 
Actually yaya sangat sangat busy, macam-macam peperiksaan yang bakal yaya lalui huuuu tambahan penat lepas balik kerja teruihhh tidur (haa nampak kan i memang kuat tido hihik) . Haaa lagi satu insyaALLAH yaya nak share keputusan STPM yaya dan macam-macam info untuk bantu adik-adik lepasan SPM untuk membuat keputusan sambung belajar dan info tentang kemasukan degree, degree eksekutif dan sebagainya.
stay tune di Empire Yaya Yuki. Untuk hari ni setakat ni dulu. InsyaaAllah banyak lagi yaya nak bebel di next entry. Selamat Malam korang.

Love,
Yaya Yuki

3 comments:

  1. selamat kembali, teruskan menulis :)

    ReplyDelete
  2. Lamaa laa tak tgok yaya yuki update.. Waiting for yr nxt update! ^^

    ReplyDelete
  3. salam yaya...welcome back! patutlah dah lama senyap...rupanya ada peristiwa besar...can't wait for ur next entry...
    ^_^

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D