Sunday, 27 March 2016

Kamus Warna Untuk Rujukan Membuat Pilihan Warna

Assalamualaikum hai semua :). Haa, jangan dok pening-pening lagi nak pilih warna apa untuk raya tahun ni. Yaya nak share kamus warna untuk anda buat rujukan matching colour baju dan tudung, dan samping semuanya boleh :). Semoga share dapat membantu korang memilih warna yang diidamkan untuk sambutan Hari Raya Aidilfitri yang akan disambut pada 7.7.2016 (kalau yaya tak silap). Haa kepada yang belum ganti puasa cepat-cepat ye tinggal lebih kurang 2 bulan macam tu sebelum kita akan berpuasa pada 6.7.2016 (kalau yaya tak silap ye) kalau silap tarikh maaf. :)


Thanks for reading.
love,
Yaya Yuki

4 comments:

  1. cepat rasanya waktu berlalu...jom countdown Ramadhan...kak PC belum ada tema la yaya..lazimnya kami dulukan family dan untuk kami last minit..hihihi..kadang malam raya tulah baru nak mencari itu ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama dengan yaya kak PC biasanya malam raya yaya cari baju raya. Malam raya best jugak baju yang harga ratus2 dah tinggal puluh2 jek huhu.

      Delete
  2. wah..thanks sebab sudi share semua nama-nama warna ni..memang saya amat perlukannya..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ure welcome :) hehe harap dapat membantu awak memilih warna:)

      Delete

sila tinggalkan komen anda :D