Friday, 1 January 2016

Throwback Menang Giveaway sepanjang tahun 2015

Assalamualaikum semua :) harapnya yaya belum terlambat untuk wish korangs Selamat Tahun Baru 2016. Semoga tahun 2016 ini dilalui dengan lebih baik dari tahun sebelumnya. hehe jadi first entry Yaya tahun 2016 ini ialah nak mengimbas kenangan menang giveaway sepanjang tahun 2015.

1. Fridge Magnet dan Shiseido dari Blogger dr. Shikin (Segmen mari berkenalan)

Cantik kan fridge magnet tu? :). Shiseido yaya dah guna hehe best sangat licin jek kulit. Terima kasih. 

2. Shawl dari blogger. Maaf yaya tak ingat siapa gerangan nya. Maaf sangat-sangat. Tapi yaya suka sangat shawl ni cantik. Terima Kasih


3. Buku Motivasi. Kalau yaya sedih yaya selalu baca buku ni. Recommended untuk para wanita.
 Terima kasih kepada yang beri yaya buku ni :). Maaf sangat-sangat yaya tak ingat siapa bloggernya

 
4. T.up RM 5. dari Blogger hehe sorry yaya terlupa dah. Tapi terima kasih banyak-banyak.

5. Cash rm10 dari Giveaway Syira Lokman. Terima kasih.

6. Haa, ini antara hadiah yang paling banyak yaya dapat tahun 2015 yang datang dari Blogger Kak Ros sempena yaya menang Segmen Graduation Day by Blogger Rrai.

Terima kasih kepada Rrai sebab pilih ucapan yaya sebagai pemenang hadiah pilihan. dan masa itu yaya pilih hadiah ini yang disponsor oleh Blogger Kak Ros.

Sepatutnya yaya hanya dapat sehelai sahaja tudung + lipbalm + Shaklee. Tapi Kak Ros bagi yaya 2 helai tudung. Terima kasih Kak Ros. Yaya suka semua hadiah ni. Shaklee tu yaya dah habis makan makin Flawless dah yaya Kak Ros hehe. sesiapa yang nak beli Shaklee boleh laa beli dari Kak Ros :)

7. Menang T.up rm 10 dari Blog Cik Akak -http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/
Terima kasih.

8. Yang terakhir adalah menang Buku Diari 2016 dari Blogger Sofie. Yeayyy. terima kasih blogger sofie yaya suka kumpul notebook cecomel ni. 

yaya akan sokong semua segmen dan giveaway yang dianjurkan oleh Blogger. Bila ada kelapangan masa yaya cuba sebolehnya sertai kesemuanya. Sebab yaya rasa inilah salah satu cara merapatkan ukhwah antara blogger. InsyaaAllah ada rezeki yaya nak buat first Giveaway by Yaya Yuki. hehehe. Sebab yaya tak pernah lagi anjurkan giveaway. Ini Plan yaya. Mudah-mudahan dapat dilaksankan. 

Kepada semua Blogger yang dah pernah beri yaya hadiah. Yaya ucapkan jutaan terima kasih. Semoga dimurahkan rezeki yang melimpah ruah. Amin. 

dan sempena kedatangan 2016 ini yaya harap dapat mengeratkan lagi ikatan sesama blogger. yaya semakin rajin hapdate belogg yaya ni, nak sambung tulis cerpen. apa lagi ek? haa rajin BlogWalking, click-click nuff, dan Follower belog yaya cecah 700 orang hehehehe :) kalau boleh nak 1000 followers huuuu boleh tahan tamak yaya ni kan emm hehehe., tak apa pelan-pelan promote belog yang tak seberapa sangat ni :)

kepada adik-adik yang bakal bersekolah. Selamat kembali ke sekolah. Belajar rajin-rajin jangan sia-siakan waktu bersekolah ni sebab bila dah tak sekolah nanti korang akan rindu zaman sekolah macam apa yang kakak yaya rasa sekarang ni hehe. 

okay sampai sini jek dulu. yaya haus dah hehehe. selamat tahun baru 2016 semua.

love,
YAYA YUKI

6 comments:

  1. baru je nak komen' "wah, banyaknya yaya dapat hadiah! best giler!", pastu last sekali tengok nama sendiri, eh aku termasuk jugak ea?
    Oh, lupa yang saya buat contest! apa da...
    biasalah yaya, dah tua ni nyanyuk menjadi2...huhuhuhu

    happy new year to yaya! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe :) alalala its okay laa sofie :). happy new year too. Semoga 2016 dilalui dgn lebih baik berbanding 2016.

      Delete
  2. tahniah. Moga tahun baru ni makin murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awak :) semoga dimurahkan rezeki juga :)

      Delete

sila tinggalkan komen anda :D