Saturday, 9 January 2016

Review Printcious by Yaya Yuki (Precious Gift by Your Heart)

Assalamualaikum hai semua :) hari ni yaya nak tulis review tentang PRINTCIOUS. Dengan Printcious kini anda boleh dapatkan hadiah yang di"customade" mengikut citarasa anda sendiri untuk seseorang yang anda sayangi. Ianya sesuai dengan tagline dari Printcious iaitu " Precious Gift by Your Heart "

Bila kita sayang akan seseorang, kita mesti ada rasa nak beri sesuatu yang sangat berharga dan boleh menjadi kenangan yang terindah diantara kita dan "dia" pada majlis yang istimewa dan bermakna dalam hidup "si dia". Sebagai contoh Birthday, Convocation, atau pun wedding kawan baik ke, Hari lahir ibu atau ayah ke, Sempena hari ibu atau ayah atau hari guru, dan sebagainya boleh direalisasikan di http://www.printcious.com

Printcious yang membawa maksud percetakan yang BERHARGA menawarkan anda reka design sendiri dengan bentuk gambar atau text di hadiah seperti mini cushion, mug, puzzle, T-Shirt, Ceramic tile dan macam-macam lagi. Tinggal pilih dan design sendiri. Segalanya di hujung jari. Website printcious juga telah menyediakan alat untuk design hadiah anda dengan mudah dan mesra pengguna.

Antara services yang kita boleh dapati di printscious adalah seperti dalam gambar di bawah
Bahagian shop ini yang dah ready design. Kalau malas nak design sediri sebab takut tak cantik ke atau kurang keyakinan its okay jangan pening jangan risau keep calm and continue click-click pada shop ni cari yang berkenan di hati. Hasil tinjauan yaya ready design memang superb + comel + Rare  + cute. Kalau boleh semua sekali yaya nak beli hehe. Serius memang cantik.  
 

ini pula adalah senarai barangan untuk dijadikan hadiah yang kita boleh pilih dan design sendiri
jom tengok beberapa contoh yang yaya telah siap printscreen kan

yang ni yaya try design dekat cushion. Mudah sahaja pilih barangan yang anda suka dan pilih pada Customise it. Haa lagi satu, boleh pilih colour yang kita minat. Seronok kan? kalau yang suka pink tu jangan risau ada warna pink di sini.

Inilah hasil yang yaya try untuk dijadikan contoh betapa seronok dan eksklusifnya beli hadiah di http://www.printcious.com/
 
 
Kualiti Cushion berada pada gred A+
-100% Polyester
-boleh dibasuh
-Ukuran cushion : 40cm x 40cm
- ukuran print : 20cm x 20cm
 
Contoh kedua ni yaya cuba pada baju pula. Best kan?? anything yang terlintas dalam fikiran anda sama ada dalam bentuk text atau gambar boleh sahaja design di Printcious. 

 Kualiti baju berada pada gred A+
-100% Cotton
-Tidak akan mengecut atau koyak selepas dicuci
- Saiz : Unisex: S, M, L, XL, XXL
*******
 hasilnyaaa taraaa...
 We promise 100% satisfaction. If you don't absolutely love it, we'll take it back! - Printcious
 
Jadi, tunggu apa lagi, create account&login, design and SHOPPING sekarang di printcious dan dapat 20% discount sempena New Year promotion.
 
love,
YAYA YUKI

7 comments:

  1. Cool gila.. Reasonable gak price dia.. Tapi nak mendesign pon tak pandai sangat acano..

    ReplyDelete
  2. nice review ... done follow back (627)

    ReplyDelete
  3. gu luck cara review yang sangat sampoi

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D