Thursday, 21 January 2016

Order dari Printcious dah Sampai. Wahhhh!

Assalamualaikum hai semua :) Actually yaya baru sempat nak ceghita pasai Order Printcious dah sampai yeayy hehehe. Memang terbaik laaa servis cekap,cepat dan memang puas hatilah. Printcious buat delivery menggunakan SKYNET.com. Packaging pun sangatlah mengutamakan safety untuk barang yang kita beli supaya tidak berlaku sebarang kecacatan pada barang tersebut. 

Kepada masih yang tidak tahu tentang printcious. Let me tell you okay. Printcious yang membawa maksud percetakan yang BERHARGA menawarkan anda reka design sendiri dengan bentuk gambar atau text di hadiah seperti mini cushion, mug, puzzle, T-Shirt, Ceramic tile dan macam-macam lagi. Tinggal pilih dan design sendiri. Segalanya di hujung jari. Website printcious juga telah menyediakan alat untuk design hadiah anda dengan mudah dan mesra pengguna.


Yaya order ceramic tile yang yaya design sendiri. Cantik tak?? hehehe
 

 

 

Kepada sesiapa yang berminat nak buat macam yaya buat ni cepat-cepat segera klik sahaja banner di bawah ini untuk ke laman web Printcious. Selain ceramic tile anda juga boleh design di cushion, mug, puzzle dan macam-macam lagi hanya di Printcious. Dengan printcious anda mampu design mengikut citarasa anda tersendiri. 
 
Thanks for reading.

love,
YAYA YUKI

5 comments:

  1. cantik r....nak jugak yaya...
    ^_^!

    ReplyDelete
  2. nak buat jugak.. Tapi kalau muka MD yang letak situ horror jugaklah.. Lol

    ReplyDelete
  3. aina pun buat ceramic tiles haritu..Puas hati sgt. Gambar x pecah =)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D