Thursday, 28 January 2016

Hilang 10kg selama 10 hari dengan?

Assalamualaikum hai semua :) lama dah yaya tak post entry kan. Yaya ada jek cuma banyak entry yang yaya hold dulu. ihiks. Haaa siapa kat sini yang dah terrrrroverrrrr weight. jangan susah hati sedih-sedih mai kita cuba menu ni ye.

Kalau nak kurus selain jaga makan, kena lah exercise sikit-sikit kan, yang paling penting minum air mineral banyak. Haa kalau malas sangat nak jogging kan, korang buat jek segala kerja dalam rumah pun exercise juga kan? berpeluh berbaldi-baldi hihik. Apa-apa pun good luck :)

"kesihatan adalah anugerah yang tidak ternilai dalam hidup kita, oleh yang demikian pelihara lah ia sebaik mungkin" - Yaya Yuki


salam sayang,
YAYA YUKI

5 comments:

  1. wow byknya telur! bukan telur menggemukkan eh? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe eh tak laa awak telur sihat :) kalau follow diet atkins memang kena makan telur banyak.

      Delete
  2. Wah, tak sangka telur boleh bantu kurangkan berat badan. InsyaAllah, nanti boleh cuba :)

    ReplyDelete
  3. Tips naikkan berat ada tak? Herher :3

    ReplyDelete
  4. Kalau nak diet memang digalakkan minum green tea

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D