Tuesday, 1 December 2015

Tamat Sudah......GoodBye "A" Level (STPM)

Assalamualaikum semua :) Alhamdulilah tadi kan korang merupakan LAST PAPER YAYA. ihiks. Maka tamatlah pengajian yaya selama setahun setengah mengharungi pelbagai cabaran, rintangan, apa lagi yek, assignment, homework yang dari siang ke malam tengah malam bawa ke subuh pun belum siap ihiks, dan pelbagai lagi. First at all yaya nak ucap CONGRATES kepada semua calon-calon STPM kerana berjaya menamatkan peperiksaan no.2 paling susah di Asia, semoga calon STPM 2015 diberi keputusan yang cemerlang dan layak ke universiti :)


InsyaaALLAH, road to Degree bulan 9, 2016 :) semoga urusan kita semua dipermudahkan OlehNYA. Amin. So, guys sekarang musim cuti kan? apa aktiviti korang paling gempaks + Seronok yang boleh diisi sepanjang cuti ni? Jom lah Share dengan yaya ihiks. Sebab yaya tengah fikir nak buat apa lepas ni, maybe teruskan penulisan manuskrip novel yang dah lama tangguh tu ihiks :) ataupun mungkin cari kerja. Emm tapi sekarang ni susah gila korang nak cari kerja. Geram kita. Tadi habis jek paper cecepat aku pecut dok minta kerja tapi sadis huhuhu :(. so guys, yang duduk kat area Batu Pahat ni, kot la tahu mana-mana ada kerja kosong info-info laa yaya yek :D.



okay sampai sini dulu, sebelum tinggalkan korang yaya bagi quotes untuk membakar semangat sikit. " The Power Of C's "


Thanks for reading! :)

6 comments:

  1. Tahniah, saya berasa rugi pulak sebab tak ambil stpm, betul ke setahun setengah je ,Aleiya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :) ye awak hanya setahun setengah sahaja :) bersamaan 3 sem

      Delete
  2. wahhhh tung ahhh dah habis. saya masih ada 2 sem to go huhuhuhuhu :'(

    ReplyDelete
  3. hiks. Lissa baru habis STPM tahun lepas :D

    ReplyDelete
  4. Yaya ambil A Level / STPM? Congrats anyway! Cuti puas puas :D

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D