Monday, 21 December 2015

Sedihnyaaaa.....

Assalamualaikum semua :). Maaf yaya busy dari semalam semalamnya lagi hari ni ada kelapangan sikit untuk taip entry yang pendek ni :) haaa, by the way, yaya bukak jek blog pagi tadi alangkah terkejut nya bila followers blog yaya dah hilang 4 orang.... :( :( baru nak celebrate sempena dah 603 orang followers.

To my readers,
Blog Empire of YAYA YUKI ini sentiasa aktif, Walaupun kadangkala yaya tak ada tulis apa-apa tapi sebenarnya yaya aktif Blogwalking, click-click nuff blogger lain. Blog yaya masih bernyawa lagi tau. jangan laaa unfollow YAYA sedihnyaaa. :(

hehe tapi tak apa lah. Kepada Rakan-rakan blogger seramai 598 orang yang masih follow yaya, yaya dahulukan ucapan terima kasih kerana masih menyokong Empire YAYA YUKI.


YAYA SAYANG KORANG SEMUA :). Maaf atas kebizian hehehe yang tak dapat dielakkan.

Lots of Love,
YAYA YUKI

4 comments:

  1. Ramai blogger yang kena. Mungkin pihak Blogger buang blog yang dah lama tak update kot. Rasanyalah..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. jangan lah sedih yaa.. boleh tengok sini kenapa followers berkurang.. hehe

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2015/12/from-blogger-buzz-update-punca-sebenar.html

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D