Thursday, 10 December 2015

Bakal Pengantin Bakal Bertunang Mesti Tengok!

Assalamualaikum semua. Okay hari ni yaya nak tulis review tentang Raudhah Collection. Yaya tertarik nak buat review pasal Raudhah Collection ni sebab collection Veil yang dikeluarkan oleh Raudhah Collection sangat lah cantik, moden dan gojesss.

jom tengok gambar... antara veil dan shawl dari Raudhah Collection.



ini adalah Elsa Veil, dihiasi kemas dengan bunga-bunga 3D untuk menaikkan lagi seri si pemakainya. Shawl berbentuk halfmoon. Cara pemakaian sangatlah mudah. Cuma pinkan sahaja biarkan veil beralun kebelakang. 


Phewwittt cantik sangat. Design ni kemas, simple tapi cantik sesuai digayakan untuk majlis merisik, bertunang, bernikah atau apa-apa majlis yang bersesuaian. Tips memilih tudung untuk sesuatu majlis yang berlangsung dalam masa yang panjang haruslah yang memberi keselesaan kepada pemakai, dan pemakai nampak gojes macam princess kan???

Yaya cadangkan pilihlah Raudhah Collection.

Raudhah Collection juga ada menyediakan shawl untuk bridesmaid. Jom tengok gambar.





Cantik sangat kan?? okay jangan tunggu lama-lama jom dapatkan Veil dan shawl dari Raudhah Collection melalui:

Facebook :

Whatsapp : 
011-11263516


Thanks for reading!

2 comments:

  1. cantiknyaaaa.. sayangnya lama lagi Lissa nak kawen. ehehe

    ReplyDelete
  2. cantiknya.. boleh buat raya ni :>

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D