Tuesday, 6 October 2015

Result Muet dah keluar


Assalamualaikum hai semua :) first at all i would like to say "Alhamdulilah, thanks to Allah". Actually, ini ada lah first try yaya ehem target nak dapat 4 sebenarnya tapi kurang 20 markah hehe. Alhamdulilah band 3 pun dah syukur kira dah memenuhi syarat permohonan ke IPTA. Kalau free2 ingat nak ambil lagi. InsyaaAllah.

Yaya memang tak begitu perform sangat dalam Listening and Reading. emm emm. anyone share tips untuk this two parts. Speaking Alhamdulilah okay. Writting pon masih bolehlah. Time reading jek confirm mengantok gila ahaks :D sampai nak kena bawa gula-gula kopi satu plastik . So for those yang ambil this November wish you Good Luck gaiss.. do the best.


Thanks for readings!

No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda :D