Thursday, 22 October 2015

Nak Tanya Skit Boleh Tak?

Assalamualaikum korang. Yaya nak tanya lah kenapa ye gadget Followers yaya ni hilang. eh bukan dekat blog yaya jek tau bila yaya Blogwalking dekat blog orang lain pon sama korang tak dapat nak follow. Nak join Giveaway pun susah sebab tak dapat memenuhi syarat-syarat.

Tolong Yaya Pleaseeee Thanks :)


6 comments:

  1. sama laaa .. aritu balik2 update kejap kuar kejap xkuar. agaknya blog nak guna google+ untuk follow kot. sebb gadget follower tu jugak dah xda dalam list add gadget. google+ jer adaa.. tak best laa camni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan awak tak best macam ni.... hmmm :(

      Delete
  2. Eh ada je Yaya punya kat sebelah ni? 527 followers kan? :D

    ReplyDelete
  3. saya ok part follower,,, tapi top commentators tuu haa.. beberapa bulan nie dah x muncul :( - KTC

    ReplyDelete
  4. guna private window google chrome atau mozilla firefox tapi kena ingat semua emel dan kata laluan :-)

    ReplyDelete
  5. ok je . saya boleh nampak follower awak.. mungkin sebab browser kot .. =) good day!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D