Monday, 14 September 2015

GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION!


Assalamualaikum semua :) okay malam ni adalah malam Giveaway hehe. Giveaway pertama ini jemputannya datang dari Blogger manis cik Rrai  bersempena dengan majlis graduasi beliau tamat pengajian diploma.



Sedikit pengenalan tentang beliau.

Nur Raihanah atau lebih mesra dengan panggilan Rrai merupakan penuntut di salah sebuah Kolej Universiti Islam Melaka alam jurusan Diploma Pengajian Undang-Undang dan Syariah.

Pada 10 September 2015 merupakan tarikah keramat buat dirinya apabila berjaya menamatkan pengajian diploma undang-undang dan syariah dan "Road To C-Day (Convocation day) hehe.

Macam mana daebak tak esei i Rrai untuk u heheh.?? okay, Ucapan eksklusif dari i sempena your

 "graduation celebration"


Dear Rrai, setinggi-tinggi tahniah di atas kejayaan u menamatkan program diploma Undang-undang dan syariah. I memang respect gila dengan budak Law sebab u guys memang belajar susah gila, hard and need more focus and attention. kalau u nak tau salah satu cita-cita i adalah nak belajar law, doakan tau ada rezeki i dalam law ni hehe. nanti kita boleh kerja dalam firma sesama nanti :D
i wish after that, u dapat sambung degree dkt oversea in Law LLB Degree, Amin. and lastly, i wish u good luck dear. and all the best in order to finish your study, get worked and build a big family. Happy C-Day, may Allah always easy yourlife and remove your pain. Good Luck. 

Sincerely,
YAYA YUKI.


Hadiah pilihan i ialah no.8

Facebook : Aleiya Mustaffa
Instagram : CikYukiYaya
Twitter : CikYayaYuki

Rrai maaf ye, i lambat respons untuk GA ni sebab i dok siapkan ucapan eksklusif tu :)

Jom join ramai-ramai. jemput meriahkan lagi GA ini :) click di banner sahaja. Tarih Tutup ialah pada 7/10/2015.

Thanks For Reading!

8 comments:

  1. Singgah sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    Semoga Berjaya..Hihi

    ReplyDelete
  2. Good Luck...
    BW dari segmen yang sama

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  3. shad singgah dari ga yang sama, all the best <3
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. shad singgah and follow.. :D

      SHAD
      shad singgah dari ga yang sama, all the best <3
      http://akuvsdiashadhira.blogspot.com

      Delete
  4. TAHNIAH..
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/10/pemenang-giveaway-my-graduation.html

    ReplyDelete
  5. Suka baca ucapan tu. Simple tapi padat

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D