Thursday, 17 September 2015

Cake Princess Yang Terlalu Comel Untuk Dimakan

Tak boleh tengok yaya melting terus. Anda pulak? siapa tahu dekat mana yaya boleh tempah kek macam ni.











this awesome picture is credit to FB: Bundle Joy


Thanks fo reading!

6 comments:

  1. comelnya..tak sampai hati nak potong kek comel mcm ni..hihi..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan awak hehe agaknya kalau yaya beli cake mcm ni elak yaya frame jek.hee :D

      Delete
  2. Comel..err rambut barbie tu boleh makan ke..hahaha

    ReplyDelete
  3. memang syg sangt nk di makan kan?

    Jom singgah blog : Nurfuzie.com

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D