Tuesday, 25 August 2015

Aidil Adha Giveaway by Dyana Hassan

Assalamualaikum followers Bloggers Reader yang kiut miut comel handsome sekalian hehe.
okay malam ni yaya dapat jemputan dari Blogger Manis Dyana Hassan untuk join segmen Aidil Adha Giveaway. Hadiahnyaa dapat baju raya sempena raya Haji yang tak lama jek lagi *jimat duit* hehehe

3 sebab mengapa blog Dyana Hassan berbaloi di Follow

First - apa yang i suka sangat dalam Blog Dyana ialah review MakeUP. so that, if  berminat nak beli apa-apa product or make up boleh lah baca review dekat blog Dyana :)

Second - Ada pelbagai tips contohnya Tips nak turunkan berat badan yang perempuan of coz suka :D ihiks.

Third - Banyak review pasal tempat makanan yang best ever forever :D of coz i suka sebab kuat makan. hahaha and surely bloggers lain pun suka jugak kan kan?? kan??

so, jom ramai-ramai kita meriahkan segmen Dyana Hassan :) Klik link di bawah ini ye untuk join :)

http://minjee08.blogspot.com/2015/08/nak-menang-baju-raya-aidil-adha-cepat.html

Giveaway ini berlangsung dari 25/8/2015 - 15/9/2015 banyak masa lagi JOM JOIN! :D


Thanks For Reading :)

Love.
YAYA YUKI

3 comments:

  1. jalan2 sni.. nk masuk tp xlh nk copy apa2 dri entry tu.. nanti lah bila ada masa bru buat.. hihi

    ReplyDelete
  2. Wah..macam best la..hadiah baju raya tu..

    Apapun, all the best dear ;)

    ReplyDelete
  3. good luck!

    Fiefi singgah sini sambil follow =)

    http://blogfiefi.blogspot.my/

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D