Tuesday, 21 July 2015

Cuti Habeh Dah Kengkawan / Sedikit Motivasi untuk Malam ini :D

Assalamualaikum semua :D hai pejam celik habeh dah cuti, alamak 7 hari kot macam tak rasa.hari ni secara officialnya baru aku dok pulun siapkan esei-esei sejarah yang dah lama aku skip. Ni semua pasal nak ghayo lagi nak kumpul duit pastu nak beli cekelat bebanyak *dah besar tak sedar diri, berapa sen jek dapat* ehh untung orang nak bagi hokeyh. Alhamdulilah Syukur Selalu :D

Btw, Aku pujilah iklan Tv3 dengan Tm Streamyx. kalau tengok hayati betul-betul memang dapat refleksi diri.

Tagline Tv3 : #SyukurSelalu
yang TM Pulak : Kalau mereka yang sederhana pun boleh memberi kenapa tidak saya :)

Tahniah TM dan TV3 IklanRayaYangMenyentuhHati untuk #SyukurSelalu.

today is 21 / 7 /15. and i'll be sit on MUET papers on 1/8/2015 wish me luck guyss :D.

lebih kurang 3 bulan jek lagi iolls counting days untuk grade dari Form 6 hehe :) lepas tu dah boleh pkiaq nak pilih kos untuk degree, sebab iolls tak sabaq nak masuk universiti. :)

okay untuk penutup malam ni aku nak share sesuatu gambar ni. Tengok la :)




Credit to Fb : Ashraf Chaudry for this picture 

Please tag everyone who is worried about his/her low GPA or who is too arrogant because of his/her high GPA.

sedikit motivasi sebelum kita tidur :)

okay sampai sini jek, jumpa lagi byeee

Love.
YAYA YUKI

No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda :D