Thursday, 5 February 2015

Yaya Yuki Nak Belanja

Apa yang yaya nak belanja korang??? tak lain tak bukan click nuffnang satu hari dalam 4 5 kali hihi :) setakat ni itu jek yaya mampu, insyaa ALLAH lain hari lain bulan , lain tahun, ada rezeki lebih yaya belanja eh :D yaya ada jugak la perancangan nak buat Giveaway :) Insyaa ALLAH :) cuma tak tahu lg hari, bulan atau tahun bila nak lancarkan hehehe :) 

so today sebelum yaya tidur, yaya belanja korang click nuffnang hokay ?? good nite everyone :) 


sedikit perkongsian dari Dai Farhan

Kalau kita nak ubah dunia,
kita kena ubah manusia,
kalau kita nak ubah manusia,
kita kena ubah hati manusia,
pesan pada hati supaya lembut selalu, cute selalu, comel selalu :)

ok Assalamualaikum 

love,
Yaya Yuki

6 comments:

  1. singgah sini .. klik2 nuff :))

    http://ijahoney.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Baiknya hati cik manis Yaya ni. Sama-samalah kita bantu antara satu sama lain. Done click! Saya memang suka visit blog and click ads diorang. Apa salahnya bantu membantu kan :)

    ReplyDelete
  3. kak wana pun dah klik nuff2 yaya.. :)

    ReplyDelete
  4. @Budak Nuizz terima kasih bnyk2 :) nati yaya click 5 kali okeyh :)

    ReplyDelete
  5. @POJIEGRAPHY BLOG yaya biasa jek :) betul - betul sama sama kita bantu sesama bloggers :)

    ReplyDelete
  6. @Bbwana adienia Terima Kasih :) nati yaya click nuff kak wana XOXO okey :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D