Thursday, 5 February 2015

Segmen Berkenalan by: Dr. Shikin

Assalamualaikum darah dan jiwa gemuruh aku dah lepas yeayy :) alhamdulilah semuanya berjalan lancar hari ni, thanks to bloggers yang respond how to make me cool during meet VVIP :).so sebab hari ni tak ada apa-apa function , kita join Giveaway @ Segmen jom

first,


Hadiah:
1. Top Referral - Cash RM20
2. Shiseido face mask hitam + Fridge Magnet (gambar kat banner)
x 15 pemenang


tag:
 blogger-blogger comel
dan

jemput join semua Bloggers :)
click banner untuk join :)
terima kasih

love,
Yaya Yuki

7 comments:

  1. Hehe..Thanx tag Kak wana..gud luck..Kak wana pun dah join sama :)

    ReplyDelete
  2. thank tag awak...insyaallah nnti miss A join...

    ReplyDelete
  3. dari GA yang sama dn follow
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-berkenalan-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  4. Thanx sudi join segmen saya.
    Senarai nama dah update :)
    All the best ya.
    Done follow sini.

    ReplyDelete
  5. ** Tahniah pada yang bertuah :)
    Diharap dapat bagi Nama, Full Address, No. Penyertaan
    di bahagian KOMEN entri ini.
    (Alamat akan di DELETE lepas dibaca)

    TARIKH TUNTUTAN HADIAH :
    Sebelum 12/2/2015
    TARIKH POS HADIAH :
    13/2/2015

    ReplyDelete
  6. tahniah yaya ! kita sama2 menang =D

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D