Wednesday, 25 February 2015

Perhatian Kepada Pelajar Lepasan SPM 2014

Assalamualaikum semua :) mohon perhatian kepada adik-adik kakak yaya yang disayangi pelajar lepasan SPM 2014 permohonan kemasukkan ke IPG untuk Program Persediaan Ijazah Sarjana Muda 2015 telah dibuka. Mohon ambil perhatian dan membuat permohonan segera.Sebab biasanya permohonan ni dibuka dalam waktu yang singkat sahaja.


Aku ingat lagi tahun lepas ramai kawan-kawan aku yang rugi sebab tak mohon yela dapat tak dapat bergantung pada rezeki kan.Apa-apa pun kita kena mencuba juga untuk mohon.


ALL THE BEST.GOOD LUCK, untuk pengetahuan semua aku mohon jugak sebab masih memenuhi syarat.sebab aku baru 19 Tahun . All the best for YAYA YUKI too hihi :)


sila ke pautan tersebut untuk mengakses ke laman web KPM



love,
yaya yuki

No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda :D