Friday, 6 February 2015

Liebster Award Answer From Yaya Yuki #2

Hai semua :) so malam ni nak jawab soalan-soalan yang datang dari Blogger Comel http://budaksembilanpuluhlima.blogspot.com

First at all , Thanks sebab tag kita






rasa-rasanya korang ada sikap materialistik tak? hehe

Materialistik ye emmm hihi :) ok materialistik ni sikap yang suka terhadap kebendaan dan duit kan??
ofcoz im materialistic, eh belum habis cakap lagi,hihi emm yaya materialistik skit terhadap barang-barang branded macam Apple, Ray Ban , Gucci , Puma, and etc lah hehe ?? nampak tak tinggi betul taste aku acah-acah macam laa dah kerja, hihi semua yang ada pun semuanya tajaan mama papa
terima kasih mama papa :)


apa yang selalu korang buat masa cuti?

emm waktu cuti ye , yaya buat macam-macam seperti masak, buat kek , jogging (jogging yaya hanya buat waktu cuti sahaja sebab waktu lain yaya sibuk) , and ofcoz writting :) 


tempat paling jauh pernah korang pergi?

Paris. hehe tak laaa hujung Malaysia Negeri Kedah. InsyaaAllah ada rezeki lebih lepas ni yaya nak jelajah Asia, kemudian teruskan menjelajah mencari pengalaman dan mendewasakan diri di negara orang sebab I LOVE TRAVEL :)

suka bertani tak? haha soalan pfftt

eh tak laa okay sahaja soalan tu :) suka suka suka kat rumah yaya banyak pokok tau, dari daun warna hijau sampai ke purple pun ada, korang tak percaya ?? boleh datang bawa rombongan kelas ye ke rumah yaya yuki :)


pandangan korang tentang make-up?

yes.yaya suka sangat make-up :) walaupun segelintir lelaki yang tidak menggemari perempuan yang suka make-up ni its okay :) by the way, yaya tak laa make up sampai muka jadi macam doll tu kan 
tak :) yaya make-up sebab yaya tak nak muka yaya nampak pucat, lesu, dan seperti tidak bersemangat :) untuk make-up brand i love REVLON and LANEIGE

drama korea paling best pernah korang tengok?

sorry, yaya tak minat kpop :)

dah kahwin belum? :P

hihi lawak pulak soalan ni , belum lagi, still CIK YAYA YUKI
PUAN YAYA YUKI insyaaALLAH around 4-5 years akan datang.

benda pertama korang akan buat kalau menang 1juta?

emm apa ye, maybe terus invest kan ke dalam ASB.


sorry ye, yaya ni tak pandai nak cipta soalan untuk ditanya kepada korang
hihi :)

thanks for reading.Good Night

love,
Yaya Yuki

2 comments:

  1. comelnya..siap dah ada target nak kawen umo 24 =)
    in syaa Allah
    Amin.

    ReplyDelete
  2. okayy done baca jawapan haha

    target kahwin tuu wiwitt. haha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D