Monday, 23 February 2015

Aktiviti Ziarah-Menziarahi Sempena Tahun Baru Cina

Assalamualaikum semua :) first at all

Gong Xi Fa Cai , Happy Chinese New Year To all Chinese

and im so sorry because im late wishing

Sempena tahun baru cina baru-baru ini kami (warga Form 6) telah berkunjung ke rumah Koh Suek Chen dan Lee Ying Shuang :) satu pengalaman yang tidak dapat kami lupakan 

sebab ini adalah pengalaman pertama yaya berkunjung sempena tahun baru cina :)

seronok sangat dapat mengenali family mereka dengan lebih rapat, belajar serba sedikit adat resam dan bahasa :) and yaya berhasrat akan menerapkan aktiviti ini setiap tahun bermula tahun ini.

*Gambar kenangan*


From Left Piya, Kamilah,Shuang,Huda,Suek Chen. *MY BFF*


*comel Suek Chen*


*KAMI* without YAYA sebab yaya lah photografer Free of Charge nya heee :D but its okay sebab yaya suka bab-bab ambik gambar ni :D walaupun tak pro poyo jek lebih :D


*ni jek gambar YAYA yang ada hihihi :D siap ada ribbon tu kat mulut*


A big Thank You Very Much to Lee Ying Shuang and Koh Suek Chen Family 


okay sampai di sini saja :) selamat malam semua
enjoy your reading and im hope you can gain something from my simple entry
Thank You

love,
Yaya Yuki

1 comment:

  1. bestlah kan dapat beraya ke rumah kawan berbangsa cina..kak wana pun beraya ke rumah jiran cina belakang rumah..dapat limau dan angpow ^_^

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D