Wednesday, 21 January 2015

Sekadar Luahan


hai korang , dah lama yaya tak menaip di blog ni, sebab ape??
yaya merajuk la korang, geram semua ada, kalau baru pertama kali kena its okay yaya boleh accept lagi ni hmmmm.....

yaya suka masuk GA, bukan yaya jek orang lain pun kan , and bila masuk GA semua syarat yang blog penganjur berikan, kebiasaanya semua peserta akan ikut step by step sampai sempurna. and then bila sampai tarikhnya bila blog kita diumumkan sebagai pemenang, apa anda rasa bila kita pm orang yang sepatutnya sponsor hadiah kita, then dia buat tak tahu jek,

ok korang ni bukanlah sebab nak sangat ke atau lebih kasarnya *hadap* tapi ini adalah the way u appreciate people okay..

entri ni bukanlah untuk mengaibkan sesiapa pun, yaya tak terniat macam tu pun, cuma yaya nak sampaikan mesej 
 "jangan hanya menjanjikan yang manis-manis belaka, tetapi bila tamat GA anda buat tak tahu sahaja" ,
"please learn how to respect bloggers who are participate in your GIVEAWAY"

itu sahaja untuk petang ini
terima kasih

love,
yaya yuki 

4 comments:

  1. Ada juga sponsor macam tu kan..tak jujur..

    ReplyDelete
  2. Tak baik juga sebenarnya orang buat macam tu. Kenalah hargai orang yang dah join give away tu kan. Macam tak ikhlas je buat. Hmmm

    ReplyDelete
  3. @Bbwana adienia tu yaya geram sis kesian blogger2 yang bersemangat join

    ReplyDelete
  4. @POJIEGRAPHY BLOG kan abang Pojie , mereka perlu belajar cara menghargai blogger,
    kesian blogger, semangat semua nak join, bila tiba masa untuk dihargai, mereka layan macam ni

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D