Monday, 5 January 2015

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali

Hai Assalamualaikum, disebabkan adik sulyanie yang comel ni ada invite aku untuk join segmen ni, so aku join hihi :D. sambil - sambil tu bolehlah naik kan Traffic and Followers kan.

*klik banner untuk join.


♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)

jemput join sekali ye,
terima kasih sudi membaca :)


25 comments:

  1. thanks sebab sudi join :) nie senarai peserta yee :)

    http://onlybeyoungonce.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-new-year.html

    ReplyDelete
  2. blogwalking dari segmen sama :)

    http://thehaneul.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. dri segmen yg sama :) http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by_31.html

    ReplyDelete
  4. blogwalking dari segmen yang sama :D

    http://izzahisquare.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    jemput jemput melawat ya :)

    ReplyDelete
  5. singgah blogwalking here :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html
    btw,,done follow #398 and klik nuffnang :)

    ReplyDelete
  6. Blogwalking dari segmen yang sama, Btw follow back ye! :)

    -http://capital-aq.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html {CLICK SINI!}

    ReplyDelete
  7. dah follow back jd follower no.405 yippyy!

    kita dari segmen yang sama :

    http://hikayatleyha.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html?

    ReplyDelete
  8. dari segmen sama ^^ hai :)
    http://syarahedina.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen sama. follow blog awak jugak ;)

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama...thank you aleiya. sya dah follow balik :)

    http://kidskreatif.blogspot.com/2014/12/new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  11. Hi :) Datang bw!

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  12. blogwalking dari segmen sama..
    saya peserta no.77
    followback ya!!!

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  14. woot woot.
    new neighbour ;)

    http://rashidmajidofficial.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  15. done to flo u sis. salam kenal
    http://congekcakdongput-ami.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum! done follow.. bw sini dari segmen yang sama..

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum, datang menyinggah dari segmen yang sama :D

    http://serisori.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan..

    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/01/new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  19. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    singgah Blogwalking semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  20. Hai..singgah dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by-sulyanie.html

    ReplyDelete
  21. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete
  22. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D