Wednesday, 14 January 2015

#1 Liebster Award # by Kemma (Answer from Yaya Yuki)

Hai assalamualaikum,
so malam ni sebab semua kerja dah beres aku nak jawab soalan daripada kemma Cimot :D



hihi honestly idont know what is this , tapi sebab soalan-soalan yang diaju tu menarik, so aku jawab laaa hihi :)

Questions

apakah perasaan anda bila anda ditag oleh saya hehehe ? 

yaya jarang di tag ni, kdg2 jek ada, so bila ditag rasa teruja nak buka and tengok isi nya :)



mesti ada crush kat sesiapa kan ? haa siapakah dia tu ?

Crush eh?? emm emmm emmm hihi masa sekolah dulu adalah minat kat seorang bro ni tak silap dia ketua pengawas masa tu, yaya ni budak lagi form 2 macam tu haaa itu boleh kan dikata kan crush kan??? haha :D selepas daripada tu, tak ada dah,minat kat dia pun sebab saja-saja hihi and dia tak tahu pun yaya minat dia (aku sombong atau terus terang malu sikit nak kawan kawan dengan lelaki hihi :D ) --- ini fakta bukan auta tau, but now, puberty change me a lot:) dah ok sikit dah :D kikiki


teka teki : describe hari ini dalam lima huruf 
P to the E to the N to the A to theT


adakah anda solat penuh semalam ??????? 
Alhamdulilah . Penuh.


anda rasa soalan-soalan saya mengaibkan anda ? haha jawab dengan jujur ye
tak laa. biasa-biasa jek sporting jek yaya jawab ni :D


last song you listened to 
rasanya all of me - JOHN LEGEND


apa pendapat anda tentang blog hikma ? hehe 
comel laaa colour pink yaya suka yaya suka :D


semalam anda mimpi pasal apa
sebab penat sangat , jujur yaya ni kalau dah tidur, bom meletop pun susah nak bangun, lagikan nak ingat mimpi ape hehee :D 




hikma dah tak tau nak tanya apa . korang rasa hikma patut tanya apa ? (hahaha boleh pulak)
hahahaha tanya lah yaya dah makan ke belum?? honeymoon nati , nak pilih kat mana ke?? hihi gurau ok 


bagi satu link contest/giveaway/segmen yang anda join (eh dah kenapa ? nak join laa tu . hikma kantoi ahah) 
http://nik-ainaa.blogspot.com/2015/01/giveaway-blog-nik-ainaablogspotcom-2015.htm (tapi yaya tak join lagi, InsyaaAllah will join soon )


dah join kemma's huge giveaway ? ( cepat join !!)
belum lagi insyaaAllah :)


#Yaya #Yuki #Answer #All #The #Questions
to Kemma Cimot tq tag :)
terima kasih kerana sudi membaca
love,
YAYA YUKI

4 comments:

  1. hahahhaa comel je jawapan dia :) terima kasih sebab jawab , btw jawapan untuk teka teki tu ialah TODAY hahaahha . have a nice day ahead ;)

    ReplyDelete
  2. Papaglamz ketawa sensorang baca jawapan awak...
    Awakkkkk... Jom la join GA Papaglamz..
    RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

    ReplyDelete
  3. @Sugar Meowalamak salah ye :) hehehe :)
    ok ure welcome :)

    ReplyDelete
  4. @Papaglamzamboii yeke hihihi :) wahh ada launch GA ye :) Insyaa ALLAH ada kelapangan yaya join ye

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D