Wednesday, 17 December 2014

Segmen : Zaman Persekolahan


 photo banner segmen.gif

Assalamualaikum semua :) segmen kedua aku join untuk tahun ini ........
**fokus pada tajuk??? zaman persekolahan??? aku memang merindui zaman persekolahan, dari Tadika 4 Tahun- Tingkatan 5, walaupun sekarang aku tingkatan 6 still di sekolah lagi tapi serius korang takkan rasa sama macam korang tingkatan 1-5, cara belajar lain, yelaa nama pun PRA Universiti kan so perangai dah tak boleh serupo budak-budak lagi :)

okay :) straight to the point segmen ini dianjurkan oleh blog ceriteracintabalqis 
sila tekan banner comel tersebut untuk ke blog penganjur.



ayuh throwback :) agak2 nya masa zaman sekolah @ zaman kanak2 ribena dalam kelas korang no yang mana 1 heheheehehe :3
aku mengaku aku no 9 :) Dalam kelas aku memang suka berbual dengan bestie aku kononya cara berbual tu macam dah bertahun2 tak jumpa padahal 6 tahun sekelas + 3 Tahun Tadika = so 9 Tahun.. haa lamakan

 *zaman Sekolah Rendah*
6 tahun sekolah kawan baik aku, jiran sebelah meja dalam kelas ,  nama dia
Amalina Ibrahim..
setiap hari kitaorang mesti ada jek gosip mak jemah yang nak dibualkan hehehe :D

one day tak ingat masa subjek ape, kita orang kena denda sebab masa tu orang lain sibuk dah buat kerja yang cikgu bagi , aku and Nena dok bual2 lagi...

korang tahu kite orang kena denda ape???

aku n Nena didenda tulis 500X "maafkan saya cikgu , saya janji tak berbual lagi"
haha ambek kau... hahahha...korang rasa bila agaknyaa aku boleh siap tulis sebanyak 500x....

haha masa tu smpai nanges2 aku... penat and semua orang dah balik masa tu.,
and lastly cikgu bagi 1 lagi peluang jangan berbual lagi masa dia mengajar hehehehhe :3

aku rasa ni lah pengalaman yang paling awesome zaman persekolahan ...
kalau korang rasa korang ada pengalaman yang best2 juga jom laaa join segmen ni.. Hadiah yang ditawarkan best :) dan Tarikh Tutup 31 Disember 2014..jgn lupa klik banner untuk join okay (banner yang atas sekali )


sekian terima kasih kerana sudi membaca :) jgn lupa join ye ... 
assalamualaikum :)

7 comments:

  1. bila dah ada kawan kamceng, kawan sembang, setiap hari takkan cukup utk berbual, kan? :') rindu waktu dulu

    Salam ziarah dr salah seorg sponsor

    ReplyDelete
  2. haa tudia kena denda tulis 500 kali? hehe cian die hehe.. gud luck tau ;)

    kak ana one of d sponsor :)


    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  3. good luck yer..done follow #376 :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  4. Hehe. Comel je hukuman dia. Dulu bintang kuat sembang gak.. Tapi, takde la sampai kena denda camtu sekali.

    ReplyDelete
  5. tengkiu join segmen sy. jom check pemenang plak yer :)
    Senarai Pemenang Segmen

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D