Tuesday, 30 December 2014

Review Instashop and Giveaway by stepForward_ (Giveaway Instagram)

Assalamualaikum, hai semua , sebenarnya aku dah lama nak review satu instashop yang menjual pelbagai jenis produk kecantikan dengan harga yang berpatutan berbanding online shop yang lain, dan produknya juga 100% original,,dan sempena akhir tahun ni , pemilik instashop ini ada membuat Giveaway dengan menawarkan hadiah yang best dan superb . Oleh itu , aku minta permission untuk join Giveaway ini di blog, smbil smbil, boleh aku review sekali kan :)

Antara produk yang dijual dalam Insta Shop ini adalah

BVR Collagen




Aura White Stem Cell
Amyera Beauty



Radiance Signature 


dan pelbagai set kecantikan lagi , dan sempena akhir tahun , Instashop ini ada buat giveaway 
dan menawarkan hadiah yang menarik dan lumayan untuk giveaway ini.
adalah dimaklumkan bahawa giveaway ini adalah Giveaway Instagram :) so kalau korang nak join, atau visit dan shopping Insta Shop yang gempak ni boleh klik link ini atau banner di bawah :) 
http://instagram.com/stepforward_/

Tarikh Tamat 31 Disember :)
#ReviewShopInstagram
#giveaway
#BeautyProductShop

Terima kasih Sudi membaca :)

No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda :D