Wednesday, 31 December 2014

Pages 365 Of 365

Assalamualaikum, Hai Bloggers :)
Firstly, Alhamdulilah syukur pada Allah akhirnya kita telah diberi izin untuk sampai ke pages yang ke 365, sekejap jek kan masa berlalu, huhu aku terasa seperti tidak puas menikmati umur 18 tahun..( sebab tak habis-habis nak perasan muda, dalam hidup ni manalah ada umur orang makin lama makin turun, haishh aku ni) , masa umur 17 perasan 16 tahun, masa umur 18 perasaan 17, manusia-manusia :D hihi

sekarang 11 p.m ini bermakna lagi lebih kurang 1jam lagi 2014 akan pergi tinggalkan kita, hanya kenangan yang akan segar dalam minda, dalam hati, dan dalam blog ni, tahun demi tahun berlalu, semestinya sebagai seorang manusia mesti mempunyai azam sempena kehadiran tahun baru 
so jom laa share apa azam korang untuk tahun 2015 :)

sebenarnya dup dap dup dap jugak nak menanti tahun 2015 ni , sebab ape?? result aku dah nak keluar ,bila fikir pasal result jantung ni berdengup kencang tahap sampai nak terkeluar , dan duduk depan aku, nak bagi tau aku betapa dia pun nervous jugak nak tengok result, aku harap sangat aku dapat cgpa 3.5 ke atas, well ada ke student yang rela nak repeat paper?? dekat form 6, ni nak repeat paper memang lah aku tak ada masalah kewangan, well ditaja oleh biasiswa u olls , Alhamdulilah rezeki masuk form 6 :) Masalah aku adalah masa, memang sangat rush kalah kuda yang sedang berlari beb serious! korang doakan eh result aku best :) 

Azam Untuk 2015

Belajar rajin-rajin
Menjadi Blogger yang berjaya
dapat kumpul modal untuk buka online shop
Kurangkan tidur ( serious aku suka tidur,tak tahu la kenapa)
perbaiki diri menjadi lebih okay :) InsyaaAllah
Dapat ramai kawan dekat blog ni 
Followers 500 
menang Giveaway
hihi :)

Wahai diri, selamat menjalani kehidupan pada umur 19 tahun,
Good Luck



okay, to all my bloggers friends,
guys, Selamat Tahun Baru, semoga kehadiran 2015 ni membawa kebahgiaan,keceriaan kepada diri korang :) dan semoga hubungan antara blogger ni menjadi lebih akrab :)


Good Bye 2014 , and welcome 2015 


Terima Kasih Sudi membaca

3 comments:

  1. gudluck utk result STPM. saya pun gementar tggu result SPM. hehe :D

    ReplyDelete
  2. masih belum terlewat nak ucapkan tahun baru kan? moga semua azam utk tahun 2015 tercapai ye =)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D