Sunday, 5 May 2013

05-05-13

Assalamualaikum gaisss......
PRU13- 05-05-13 

maybe dah lambat laa kan untuk aku ucapkan selamat mengundi kepada semua rakyat MALAYSIA :) tapi tinggal beberapa jam lagi ni.. still ada untuk mengundi :D

 sila tunaikan tanggungjawab anda heee :)


suasana kat SENGGARANG ni perrhhhhh dia punya jemmm...
baru aku sedar ramai jugak ek penduduk pekan Senggarang..

btw, kau tahu tak?? senggarang ni kat mana???? tak kan tak tahu?? kampung halaman aku ni FEMES KOT.... tak pe lah kalau tak tahu aku bg tau..
senggarang ni terletak di BATU PAHAT... BATU PAHAT pulak di JOHOR..
JOHOR mesti laa korang tahu kan???? hah??? kalau berhajat nak datang kampung halaman aku boleh laa google map cari Senggarang kat mana eh :)


apa -apa pun Selamat mengundi :) rakyat MALAYSIA
bye2 :)

No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda :D