Sunday, 5 May 2013

Garnier Light Oil Control

Assalamualaikum hyeee gaisss

aku nak share pasal krim yang aku pakai ni..
espically untuk perempuan laaa kan..... kulit berminyak, jeragat, jerawat semua..
aku rasa dh seminggu dah aku pakai krim ni...
ternyata memang berkesan ......
(maybe korang dah lama tahu @pun kurang tahu so tak kesahlaa.. aku saja share sbb ianya berkesan ) 

TQ GARNIER :D


biasanya sebelum pergi sekolah aku hanya pakai krim ni jek....
serius weii kalau dlu bila balik kulit berminyak.,, berkilat semacam jek....now kulit aku dh tak berminyak and semakin haluss jekkk.... krim ni jugak membantu untuk mencerahkan kulit...
saja share sape yg tahu boleh laa mencuba krim ni untuk mengatasi masalah minyak yang berlebihan  di muka....

hihi oke laaa byeee :) selamat mencuba..

05-05-13

Assalamualaikum gaisss......
PRU13- 05-05-13 

maybe dah lambat laa kan untuk aku ucapkan selamat mengundi kepada semua rakyat MALAYSIA :) tapi tinggal beberapa jam lagi ni.. still ada untuk mengundi :D

 sila tunaikan tanggungjawab anda heee :)


suasana kat SENGGARANG ni perrhhhhh dia punya jemmm...
baru aku sedar ramai jugak ek penduduk pekan Senggarang..

btw, kau tahu tak?? senggarang ni kat mana???? tak kan tak tahu?? kampung halaman aku ni FEMES KOT.... tak pe lah kalau tak tahu aku bg tau..
senggarang ni terletak di BATU PAHAT... BATU PAHAT pulak di JOHOR..
JOHOR mesti laa korang tahu kan???? hah??? kalau berhajat nak datang kampung halaman aku boleh laa google map cari Senggarang kat mana eh :)


apa -apa pun Selamat mengundi :) rakyat MALAYSIA
bye2 :)