Saturday, 22 December 2012

"Segmen Follow Saya Follow Awak,Like Saya Like Awak! By Natasha & Nabila".

Assalamualaikum....
Aliya join GA lagi...

GA nie best boleh upkan follower  :)
jom laa join :) syarat2 nya pun senang 


Macam mana nak join :)
macam nie 

1. Follow blog kami dan like fanpage kami *wajib(hahaha)
Facebook fan page  <---klik sini ^^

2. Buat satu entri bertajukkan "Segmen Follow Saya Follow Awak,Like Saya Like Awak! By Natasha & Nabila".

3. Letak banner kat atas tu dan backlink kan ke blog kami.

4. Letak link fan page korang di entri. *kalau tak ada tak apa

5. Letak link entri korang di ENTRI INI supaya kitorang boleh like fan page korang yang comel tu ^
^
6. Segmen ni kami tak pasti tamat bila? Hahaha :D

my fan page :)


oke semua tu Aliya copy dari
blog penganjur :)


k laaa sehingga berjumpa lagi bye2 :)


4 comments:

  1. done like your fan page ^^ thanks join yer~

    ReplyDelete
  2. singgah dr segmen y sama ^^ btw dah lme follow u :) n br like ur fnpge ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-saya-follow-awak-like.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama dah follow
    jangan lupa follow balik ^ ^

    http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-saya-follow-awak-like.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama dah follow
    jangan lupa follow balik ^ ^

    http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-saya-follow-awak-like.html

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda :D