Friday, 14 December 2012

Dunia Hari Ini 

Assalamualaikum..hye :D sehat tak semua kawan2 blogger aliya nie… kalau tak sihat mai chek hntar hang p klinik na…
Huhui oke….
Today,.cek nak habaq …pasai “dunia Hari Ini”
****


LOGHAT johor pulak la… *** Loghat penang tak past lagi sbnarnya Jkuikuikui
Korang perasan tak.. kat laman social hari nie… budak2 tak habis duk update pasal “CINTA” bila bukak FACEBOOK…. Penuh update pasal cinta… pasal nk fake relay… haisssshhhh begitu jugak dgn si burung biru (TWITTER)
** bukan nak sibuk… tapi…hmmmm pada pendapat aliya… mereka masih terlalu muda untuk BERCINTA…


Maaf ye adik2 sayang semua.. bukan nak marah or menyibuk BUT aliya risau laa… kalau korang clash suatu hari nie.. ianya akan mempengaruhi pelajaran korang…


**Aliya Selalu dgr Radio Era..
Kak Siti Nur Haliza Ada berpesan..
Aliya tulis skit je laa eh..

“”BILA KITA DAH ADA KERJAYA NANTI CINTA ITU 

AKAN DATANG SENDIRI”"


So adik2,,jgn risau setiap manusia yang lahir di muka bumi ini telah ditetapkan jodoh masing2…



Setiap org ada jodoh masing.. bila tiba masanya nanti..
**korang semua akan jumpa jodoh masing2…. J
K laa itu sahaja untuk hari nie
Bye2… jaga diri selalu ye kawan2 blogger J
Selamat minum petang
ASSALAMUALAIKUM


******************************

Asal Cinta Milik ALLAH . Perginya Cinta Izin ALLAH . Hilangnya Cinta Atas Kehendak ALLAH . Dicintai Dan Mencintai Anugerah Dari ALLAH . :')

No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda :D